Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Növényvédőszerek képes leírás - Növénytermesztés.tlap.hu
részletek »

Növényvédőszerek - Növénytermesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: novenytermesztes.tlap.hu » Növényvédőszerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Agrofocus

Agrofocus

Honlapunkon nem csupán információkat kaphat, illetve kérheti árajánlatunkat a leghatékonyabb növényvédő szerekről, a legjobb vetőmagvakról, sokkal inkább rengeteg információhoz juthat a mezőgazdaságban dolgozó a mindennapi munka megsegítéséhez! Pályázatok, időjárás, növényvédő szer és vetőmag összehasonlítások, cikkek, fórum! Biztosan jobban arat, ha velünk marad!

Farmmix Kft.

Farmmix Kft.

A Farmmix Kft. 1996-ban alakult növényvédő szer, vetőmag, műtrágya kereskedelmével, kemikáliák és vetőmag csomagolásával foglalkozó gazdasági társaság. A vállalkozás jogelődje (Farmmix Bt.) 1991-töl végzett hasonló tevékenységet. Működési területünk Kelet Magyarország. Ezenbelül Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád, valamint Csongrád megyékben önálló telephelyekkel rendelkezünk. Központunk 1999 óta Hajdúböszörmény Ipartelep út 1., ahonnan kereskedelmi munkánkat is szervezzük. Kapcsolatban állunk a legtöbb Magyarországon jelenlévő hazai és külföldi kemikáliát gyártó vállalattal. Disztributorai vagyunk a Dananova és az Agrosol Kft termékeinek. 2004 óta saját termékekkel is rendelkezünk. A Farmmix Kft. jelenleg hat településen van jelen Magyarországon Hajdúböszörményben, Szamosszegen, Debrecenben, Szécsényben, Sándorfalván és Nyírbátorban.

Fertilia Kft.

Fertilia Kft.

A Fertilia Kft. 1991-ben alakult gazdasági társaság. A cég profilja erősen kötődik a mezőgazdasághoz. Műtrágya forgalmazással és gyártással elégíti ki a vevői igényeket. Az alapítók képzettségükből és szakmai múltjukból adódóan a Társaság céljául a mezőgazdasági termelők igényeinek legjobban megfelelő hatóanyag-tartalmú műtrágyák magas minőségi színvonalon történő ellátását tűzték ki. E célt követő következetes munka eredmélnyeképpen ma a Fertilia Kft. az ország egyik legjelentősebb műtrágya forgalmazója. Kínálatának teljessé tétele érdekében a műtrágya kereskedelmen kívül, növényvédő szert, vetőmagot is forgalmaz. A Fertilia Kft. alapelve, hogy olyan technológiát és szolgáltatásokat nyújt partnereinek, melyekkel a tápanyag-visszapótlási munkák hatékonyabbá tehetők, jelentős költségmegtakarítással.

Gazdabolt

Gazdabolt

A Gazdabolt növényvédőszereket értékesítő aloldala. Növényvédő szert - a hatályos jogszabályok alapján - csak az arra jogosultaknak, szabályszerű bizonylatolással, személyesen szolgálunk ki. A termékek leírása tájékoztatást szolgál. Felhasználás elött mindig olvassa el a termék címkéjén lévő felhasználási utasítást és/vagy az egyéb releváns dokumentumokat (pl.: engedély okirat stb.)...

Mafe Agro Kft.

Mafe Agro Kft.

Ezen az oldalon a Mafe Agro kft. kínálatát tekintheti meg. Amennyiben olyan növényvédőszerre, illetve műtrágyára lenne szüksége amely nem található webáruházunkban kérem a honlapon keresztűl vegye fel velünk a kapcsolatot. Azonnali üzenetküldési lehetőség a Kapcsolat-Céginfó menüpont alatt található.

Peszticid

Peszticid

Magyarországon közel nyolcszáz engedélyköteles növényvédőszer van forgalomban. Ezek használata szakértelmet és rendkívüli gondosságot igényel. Forgalmazásukat törvény szabályozza. A különböző forgalmi kategóriákba sorolt szerek nagyobb hányadához csak megfelelő képesítés birtokában lehet hozzájutni. Kereshető adatbázisunkkal mindendkinek segítséget szeretnénk nyújtani, aki valamilyen szinten használója a különböző növényvédő szereknek, a kiskert tulajdonostól a többszáz hektáron termelő gazdálkodóig. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk a mindenki számára leghatékonyabb eszközt biztosítani a megfelelő szer kiválasztásához.

Tuti menü