Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészkedés írások képes leírás - Növénytermesztés.tlap.hu
részletek »

Kertészkedés írások - Növénytermesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: novenytermesztes.tlap.hu » Kertészkedés írások
Keresés
Találatok száma - 6 db
Édenkert

Édenkert

Minden, ami az édeni kerthez szükséges. Virágok, bokrok, cserjék, díszfák és gyümölcsfák ültetése, gyep és sövényápolás. Tippek, pontos leírások, tanácsok, mit miért érdemes ültetni. Számtalan érdekes cikk olvasható a témában.

Kert és öntözéstechnika lexikon

Kert és öntözéstechnika lexikon

Kertépítés, öntözőrendszer, füvesítés, gyepszőnyeg, sziklakert - kert lexikon. Az automata öntözéstől a zöldtrágyáig. Kislexikon hobbikertészek részére. Alapfogalmak a kertészkedés és automata öntözés területein mindenkinek. Folyamasosan bővülő kézi szerkesztésű kislexikon, saját tartalmakkal.

Kertépítés tippek, leírások - Kerteljünk blog

Kertépítés tippek, leírások - Kerteljünk blog

Szeretné kertjét szebbé varázsolni, de nem tudja hogyan fogjon hozzá? Nem tudja, hogy gyepszőnyeget vegyen vagy fűmagot? Szeretné megtudni, hogy mik az automata öntözőrendszerek előnyei? A Kerteljünk! blogban ezekre és más kerttel kapcsolatos kérdésekre találja meg a választ. A kerttervezés a kertépítés egyik legfontosabb feladata, amikor számtalan kérdés merül fel bennünk. Ez a blog azért jött létre, hogy egy kis útmutatást adjon a kertépítőknek. Keresse fel blogunkat, a Kerteljunk.blog.hu oldalt és olvassa el a kertészkedéssel kapcsolatos tippjeinket, tanácsainkat!

Kertészkedés - Szépzöld

Kertészkedés - Szépzöld

A tél és a nagy hidegek múltával készüljünk fel a tavaszi kerti munkákra, ennek első lépése, hogy tervezzük meg a teendőinket, vázoljuk fel elképzeléseinket, hogy kiderüljön milyen anyagokra, eszközökre lesz szükségünk. Készítsünk pontos listát a hiányzó dolgokról, gondoskodjunk azok időbeni beszerzéséről, megrendeléséről. Vizsgáljuk felül meglévő eszközeink, szerszámaink állapotát, használhatóságát, végezzük el a szükséges javítási karbantartási munkákat, mert csak jó szerszámokkal öröm a kertészkedés. Különös figyelmet fordítsunk a permetezőgépünk állapotára, cseréljük a nem megfelelő tömítéseket...

Kerti növények

Kerti növények

A honlapon információt kaphatunk a kerti, illetve szobai növényekről, kertészkedésről, kertépítésről. A honlapon a következő opciókba szedve keresgélhetünk az általunk választott növények után: évelő kerti növények, egynyári kerti növények, örökzöldek, fák, cserjék, gyógynövények, fűszernövények, szobanövények, kerti tavak és sziklák növényei, gyümölcsök, zöldségek és bonsai. Amennyiben Ön szereti a kertészkedést, a növényeket, akkor feltétlen nézzen körül az oldalon!

Kertpont

Kertpont

A Kertpont kertészeti magazin és adatbázis 2001 szeptemberében indult útjára azzal a céllal, hogy a magyarországi kertkultúrát az interneten keresztül is megismertesse a nagyközönséggel. Célcsoportunk a kerttulajdonosok, a hétvégi kertek művelői, kertbarátok, növénykedvelők. Jelenleg mind a régi, mind az új portál elérhető, böngészhető, és mindkettő frissül. Csak nálunk: Hobbikertész klub online is a Kertpont szervezésében! Gyógynövénytanfolyam, virágkötő tanfolyam, metszési gyakorlatok. A magazin hetente több alkalommal jelentet meg új cikket. Rovat archívumából az eddig megjelent cikkek kikereshetők. Az új oldal keresőrendszere a magazin címében és leadjében található szavakra tud keresni. Kerti tippek télen-nyáron a kerti naplóban! Heti egy alkalommal jelenik meg. Rovatvezető: Zsilinszky Pál okl. kertészmérnök, természetvédelmi szakmérnök. A régi tippek egy éves gyűjteményét CD-n adjuk ki, amely megvásárolható az eboltban. A növénydoktor oldallal a növényi betegségek, rendellenességek gyakran méltatlanul elhanyagolt orvoslásának fontosságára szeretnénk ráirányítani a figyelmet. Itt bárki igénybe veheti a szakember, Dr. Némethy Zsuzsanna egyetemi adjunktus, közvetlen segítségét is. Nézzen körül eboltunkban! Várjuk megrendelését.

Tuti menü