Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépek a növénytermesztéshez képes leírás - Növénytermesztés.tlap.hu
részletek »

Gépek a növénytermesztéshez - Növénytermesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: novenytermesztes.tlap.hu » Gépek a növénytermesztéshez
Keresés
Találatok száma - 10 db
Axiál Kft.

Axiál Kft.

Vállalkozásunk 1991-ben alakult bajai központtal és elsősorban ZTS, valamint Zetor traktorok alkatrészeinek forgalmazójaként vált ismertté. A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 20 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel. Az Axiál Kft. korrekt banki kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál. így a gazdák gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak világszínvonalú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek az EU csatlakozás feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében. A gazdálkodók gépvásárlási nehézségeit felismerve a cég az elmúlt évben kedvező finanszírozási szolgáltatásokat, termeltetési és integrációs tevékenységet indított el, így támogatás nélkül is lehetőséget teremtve a gépvásárlásra. 2006-ban Axiál Financial Services néven ezt a tevékenységet újragondoltuk, s tovább is bővítettük a finanszírozási ajánlatainkat, 2007-ben jelentős létszámbővítéssel önálló egységként működik, immár 8 telephelyünkön. Eredményeinket folyamatos profilbővítéssel sikerült elérni. Tevékenységünk kiterjed új gépek értékesítésére, azok alkatrészellátására és szervizelésére...

Japán kistraktorok

Japán kistraktorok

Tevékenységünk használt japán kistraktorok önálló importja és értékesítése. Általunk forgalmazott japán kistraktor márkák: Kubota, Yanmar, Shibaura, Hinomoto, Iseki, Mitsubishi. Továbbá traktor alkatrészek, adapterek árusításával is foglalkozunk, mint pl.: talajmaró, egyes eke, kettes eke, szárzúzó, fűnyíró, kis traktor gumik. Cégünk Japánból elsősorban olyan kisebb exportőröktől importál, akik számára nagyon fontos a minőség. Ezeknél, a vállalatoknál közvetlenül a cég vezetője végzi a traktorok beszerzését, a műszaki ellenőrzést, és az export lebonyolítását, nagy gondot fordítva arra, hogy csak a legjobb minőségű traktorok kerüljenek exportálásra. Már a szállítás előtt partnereink pontosan informálnak minket a traktor műszaki állapotáról, az esetlegesen elvégzendő kisebb javítási munkálatokról, amelyhez a gyári pótalkatrészt is mellékelik.

Készenlét Zrt.

Készenlét Zrt.

A most már 10 évre visszatekintő üzletág az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment keresztül, mely a termékpaletta kiteljesedésén felül a 2008. évben az azt megelőző évhez képest, több mint 500%-os fejlődés is fémjelez. Palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy azok kiváló ár/érték aránnyal rendelkezzenek, és azok a kötelező karbantartás mellett a lehető legkevesebb szervizt igényeljék.

Kistraktor ház

Kistraktor ház

A webáruházban regisztráció nélkül is böngészhet, ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A vásárláshoz regisztráció szükséges. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is. A Web-áruház árukészlete folyamatos feltöltés alatt áll és ezért nem tükrözi teljes mértékben a kínálatot. Több mint 3000 féle termékünket, személyesen is megvásárolhatja üzletünkben...

Mezőgazdasági Gépgyártás

Mezőgazdasági Gépgyártás

Cégünk több mint húsz éve foglalkozik mezőgazdasági gépgyártással és kereskedelemmel. Az új gyártású gépek mellett foglalkozunk régi mezőgazdasági gépek adás-vételével és cseréjével is. A régi mezőgazdasági gépek menüpont alatt megtalálja régi, olykor száz évesnél is idősebb gépeink fényképeit, rövid jellemzését.

MTZ alkatrészek, gépek

MTZ alkatrészek, gépek

Mezőgazdasági gépek és kiegészítők óriási választékával várja az Agro-Szaki Webáruház: Az Mtz alkatrészektől kezdve a Grammer üléseken át a homlokrakodókig mindent megtalál nálunk, méghozzá rendkívül kedvező áron. Nemcsak tartozékokból várjuk gazdag kínálattal ? hidraulika olajat, lánckenő olajat, fóliákat és munkavédelmi eszközöket is rendelhet. Fedezze fel színvonalas termékpalettánkat, és éljen vásárlásai alkalmával a pontgyűjtő számla nyújtotta lehetőségekkel! Ha feliratkozik hírlevelünkre, 5% kedvezményt adunk.

Penda Kft.

Penda Kft.

A Penda Kft. 1994-ben alapítottuk, mely a mai napig is 100%-ban magyar tulajdonban van, 1997. februárjában a Betéti Társaság Kft.-vé alakult. A vállalat immár 15 éve a termelőeszköz forgalmazók és felhasználók igényeinek kielégítésére törekszik, elsősorban olasz importból származó termékekkel. Általunk a hazai piacon képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírunk. Három vidéki telephelyen, Kecskeméten, Kiskunmajsán és Békéscsabán szerződéses partnereink raktározzák és adják ki áruinkat. Termékskálánk kialakításánál, fejlesztésénél arra törekszünk, hogy egy-egy tevékenységi körben teljes technológiai gépsort tudjunk kínálni a felhasználóknak. Figyelembe véve a speciális gazdasági és környezeti tényezők által befolyásolt hazai igényeket, mindenkor célunk, hogy korszerű, jó minőségű, hatékonyan üzemeltethető, a biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, elfogadható árú gépekkel és berendezésekkel szolgáljunk.

Seed-Imex Kft.

Seed-Imex Kft.

A Seed-Imex Kft 1996-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú mezőgazdasági gép- és vetőmag kereskedelmi, valamint technológiafejlesztő vállalkozás. Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy innovatív, versenyképes technológiákat és gépeket biztosítson a mezőgazdasági termelők részére a hatékony gazdálkodás elősegítésére. Fő tevékenységeink a következők: - energia célú növényolajipari technológiák tervezése és kivitelezése, - mg-i gépek, terménytisztítók, szárítóberendezések, kooperációs gyártásszervezése és forgalmazása, - környezet- és talajkímélő növénytermesztési technológiák és eszközrendszerének kereskedelme és fejlesztése, - valamit a vetőmag-, termény céltermeltetése és kereskedelme. Talajművelés tekintetében nem csupán gépeket, hanem optimalizált komplex termesztéstechnológiai rendszereket ajánlunk partnereink részére, melyek nagy hatékonyság mellett teszik lehetővé talajnedvesség megőrző, valamint környezet- és talajvédő gazdálkodást. Munkánkat egy évtized alatt kiépített és jól működő nemzetközi kapcsolatrendszer segíti, melynek keretén belül a kooperációs gyártásszervezésben rejlő lehetőségeket kihasználva korszerű gépekkel és géprendszerekkel állunk partnereink rendelkezésére...

Tempel Kft.

Tempel Kft.

A Tempel Kft. 1991-ben lett alapítva. A különböző szolgáltatások nyújtása mellett a Tempel Kft. túlnyomórészt gépeket importál az egykori NDK-ból a magyar piac számára, illetve tovább exportálja azokat Bulgáriába és Ukrajnába. A Tempel Kft. ugyanakkor különböző európai mezőgazdasági gépgyártó cégek képviseletét is ellátja. 1999 óta a Tempel Kft. a zöldségtermesztő gépekre specializálta magát (burgonya, sárgarépa, spárga, káposzta, hagyma, stb.). A Tempel Kft. ezen gépek speciális gyártóival hivatalos forgalmazói szerződést kötött. A különböző gyártók új gépei mellett a Tempel Kft.-nek széles kínálata van a zöldségtermesztéshez szükséges használt speciális gépekből. Raktárkészletünkön többek között majdnem mindig megtalálható körülbelül 30 darab különböző burgonya kombájn, 10 darab burgonya felszedő, 10 darab sárgarépa kombájn, stb. A Tempel Kft.-nek van az egyik legnagyobb választéka a használt speciális gépekből Európában. Emellett mindig megtalálhatók tiszakécskei raktárkészletünkben új speciális gépek is. Az új és használt gépek értékesítése mellett a Tempel Kft. terjedelmes alkatrész raktárral és szervíz szolgáltatással is rendelkezik minden típusú burgonya kombájnhoz...

Hirdetés
Valkon Kft.

Valkon Kft.

A magyar mezőgazdasági termelők és erdészetek versenyképességét biztosító műszaki technológiáinkat ismerhetik meg a megújult weboldalunkon. Reméljük az itt megtalálható részletes Krone, Valtra, Seppi, Rauch, Maraton, Lucas.G, Blanchard, Vogel&ot és erdészetek részére: Valtra, Seppi, Kesla gépkínálatunk az Ön tetszését is megnyeri, és hamarosan személyesen is rendelkezésére állhatunk!

Tuti menü